Tuesday, July 6, 2010

Jom Join Nak?

BENGKEL PENULISAN ALAF 21KATEGORI NOVEL KELUARGA

TARIKH: 24 JULAI. SABTU
PENCERAMAH: PUAN SRI DIAH DAN PUAN SHARIFAH ABU SALEM
TEMPAT: AKADEMI KARANGKRAF
MASA: 9.00 – 4.00 PETANG
PESERTA: 30 ORANG SAHAJA
YURAN: RM100.00 SEORANG

SARAPAN, MINUM PAGI, MAKAN TENGAH HARI DAN MINUM PETANG DISEDIAKANSIJIL & CENDERAHATI DIBERIKAN

Tujuan bengkel ini diadakan bagi mencari penulis-penulis baru sebagai pelapis dan akan dilatih bakat menulis mereka untuk menghasilkan buku bersama Alaf 21.

Mereka yang digalakkan mengikuti bengkel ini ialah:
Pelajar-pelajar IPTA/IPTS yang berminat untuk menulis.
Peminat-peminat novel Alaf 21 yang bercita-cita untuk menjadi penulis.
Mereka yang tidak pernah menulis di mana-mana syarikat penerbitan.

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Alaf 21 di talian 03 55118820/8821:

Editor Puan Rubiah Aksah : 016 2670802
Siti Zalina Jufri : 019-3444313
Editor Puan Mazuen Yahaya : 019 6931406

Sertakan nama penuh, nombor Mykad, nombor telefon bimbit dan alamat e-mel.

Bayaran hendaklah dibuat menerusi maybank2u atas nama Alaf 21 Sdn Bhd. No akaun di 014271416077.

Slip bayaran hendaklah difakskan ke 03 55113817. Atau diemel ke alaf@alaf21.com.my.

My Notes :-
Semalam saya 'ter'buka website Alaf21 ni & pastu 'ter'tengok iklan ni, tanpa membuang masa, terus call Mr. Hubby mintak izin & sponsorship utk join bengkel ni. Dah ajak Ashra tapi, tak sure lagi Ashra nak join ke tak. Jom kita join ramai2 nak?

7 comments:

  1. BGUS BENGKEL NI.. TP JAUH SGT....

    ReplyDelete
  2. opss..wanie, lya lupa nk inform.. add haritu.. add ofis..lya xingat nk letak nama company..

    GELIGA SLIPWAY SDN BHD

    (alamat seterusnya... mcm y lya dh leave kat n3 sblum ni..) btw.. tqvm.

    ReplyDelete
  3. memang bagus...lgpun dorg nk cr pelapis...boleh la wat part time dulu...then boleh plan utk keje dr rumah pulak...hehehe...
    Baju Asya insyaAllah before raya wanie post ek

    ReplyDelete
  4. Owhhh.. Dalam diam puan ninie ini sudah berbelog yea.. Sapa bilo nk susuk neh? Heheheh..
    =)

    Keno marathon baco neh..

    P/s - Sounds interesting. Bleh la blaja wat novel. Tapi tu la.. Sabtu dh jadi hari theraphy utk Ian dh.. *Kem saley ko Sharifah Abu Salem deh*

    ReplyDelete
  5. hahaha...jiey...malu la...
    baru jah baco blog awk sakni...ian ado theraphy la pulok on sat...kalu dok buleh kito jemaah belajar tulis novel ramai2

    ReplyDelete
  6. nak joinnnnnnn..uhuk uhuk..

    ReplyDelete
  7. ash...jom la...mintak en ambik cuti...hehehe...(jahatnya kita!)

    ReplyDelete